Semmelweis Egyetemen végezett 2004-ben, majd ortopéd és baleseti sebészként kezdett el dolgozni. Szakorvosi tanulmányait részben itthon, részben Angliában Oxfordban végezte. Nagyizületi protetikára specializálódott, rendszeresen/rutinszerűen csípő- és térdprotézis beültetést végez.  A szövetek, izmok  kíméletével, minimál invazív technika alkalmazásával végzi a műtéteket.

Nagy gyakorlata van ízületi injekciók beadásával. Praxisában kíméletesen, törekedve a fájdalommentességre adja az injekciókat, térd, csípő, váll és bokaízületbe, melyet az adott ízület részletes vizsgálata előz meg, felállítva a korrekt indikációt az injekció szükségességére. Legmagasabb keresztkötött hyaluronsav készítményt alkalmaz, de megfelelő indikációban steroid injekciót is használ.

Csapatorvosként évek óta foglalkozik élsportolók sérüléseivel, elsősorban térd, váll,könyök, boka és csípőtáji problémákkal. A modern és gyors diagnosztikán túl műtéti indikáció esetén általában artroszkópos technikával tud végleges megoldást nyújtani a sportolók számára. Hobbisportolók sérüléseit is ugyanilyen elvek mentén kezeli.

Fizetési lehetőségek

Intézetünkben lehetőség van készpénzes, bankkártyás és egészségpénztári kártyás fizetésre.
Az alábbi egészségpénztárakkal állunk szerződésben:
  • Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár
  • MKB Pannónia Egészség -és Önsegélyező Pénztár
  • OTP Országos Egészség-és Önsegélyező Pénztár
  • Prémium Egészségpénztár
  • Tempo-Egészség- és Önsegélyező Pénztár
  • Vitamin Egészségpénztár

PARKOLÁS

A WÁBERER MEDICAL CENTER az előzetesen egyeztetett időpontra érkező páciensei számára ingyenes parkolási lehetőséget biztosít, amelyet telefonon lehet kérni. Kollégánk fix helyet határoz meg, amely az alábbi térképen előre beazonosítható.  A parkoló bejárata az Alkotás utcáról az irodaházat elhagyva jobbra érhető el a Hill Side és a Novotel között.

Megkérjük kedves Pácienseinket, hogy betegbiztonsági okokból szakrendeléseinkre, szűrővizsgálatainkra lehetőség szerint

KÍSÉRŐ NÉLKÜL

érkezzenek!