Nagy gyakorlattal rendelkező kézsebész , orthopéd-traumatológus szakorvos, több 20 éves gyakorlattal. 5 évet töltött Németországban, elsajátítva az ottani minőségi standardokat.
 

Évi több mint 300 műtét végez. Jártas mind a kéz és felső végtag ortopédiai problémáinak megoldásában, mind az alsó végtagi ízületi sebészetében, protézis beültetéseiben. Törekszik a legmodernebb műtéti technikák alkalmazására, valamint a minimál invazív, a beteg számára kevésbé fájdalmas és gyorsabb gyógyulást biztosító eljárásokra.

  • a PTE Traumatológiai és Készsebészeti Klinikájának osztályvezetője, klinikai főorvosa
  • angol, német és magyar nyelvű oktatója az Egyetem graduális és posztgraduális képzéseinek traumatológiából

A Pécsi Orvostudományi Egyetemen szerezte diplomáját 1994-ben. Több mint 25 éve van a pályán. Több évet töltött Németoszrágban és szerezett széleskörű tapasztalatokat mind a balesetsebészet, mind az ortopédia, mind a kézsebészet terén. Németországi kézsebészeti szakvizsgával is rendelkezik.

Egyaránt foglalkozik a felső végtag, különösen a kéz betegségeivel, idegek leszorítási syndromáival mind az alsó, mind a felső végtagon, operatív és konzervatív töréskezeléssel, törések utáni panaszos állapotok gyógyításával, de az alsó végtagon is jártas mind a friss traumás, mind a trauma utáni állapotok, mind a felnőttkori orthopaediai betegeségek kezelésében, illetve ízületi endoprotetika területén.

Fizetési lehetőségek

Intézetünkben lehetőség van készpénzes, bankkártyás és egészségpénztári kártyás fizetésre.
Az alábbi egészségpénztárakkal állunk szerződésben:
  • Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár
  • MKB Pannónia Egészség -és Önsegélyező Pénztár
  • OTP Országos Egészség-és Önsegélyező Pénztár
  • Prémium Egészségpénztár
  • Tempo-Egészség- és Önsegélyező Pénztár
  • Vitamin Egészségpénztár

PARKOLÁS

A WÁBERER MEDICAL CENTER az előzetesen egyeztetett időpontra érkező páciensei számára ingyenes parkolási lehetőséget biztosít, amelyet telefonon lehet kérni. Kollégánk fix helyet határoz meg, amely az alábbi térképen előre beazonosítható.  A parkoló bejárata az Alkotás utcáról az irodaházat elhagyva jobbra érhető el a Hill Side és a Novotel között.

Megkérjük kedves Pácienseinket, hogy betegbiztonsági okokból szakrendeléseinkre, szűrővizsgálatainkra lehetőség szerint

KÍSÉRŐ NÉLKÜL

érkezzenek!