Gyógytornász diplomáját 2002-be a Pécsi Orvostudományi Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán, humánkineziológus egyetemi diplomáját 2006-ban a Semmelweis Egyetem Testneveléstudományi Karán vette át. 2013-ban a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Doktori Iskolájában védte meg doktori disszertációját és szerzett doktori fokozatot.

Főállású oktatóként 2002-től a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán kezdett dolgozni, jelenleg a Kar egyetemi adjunktusa. Gyógytornászként az oktatói főállása mellett a kezdetektől dolgozik.

Szakmai tapasztalata közel 20 év, melyet folyamatosan bővít otthoni szakápolásban, sportegyesületeknél, valamint magánintézményeknél is. Ortopédiai betegségek, traumatológiai sérülések mellett kiemelt érdeklődési területe a sportolók sérüléseinek megelőzése és azok kezelése. Gyógytornász munkáját hivatásának tekinti, melyben nélkülözhetetlennek gondolja a segítőkészséget, az alaposságot valamint a megbízhatóságot.

Fizetési lehetőségek

Intézetünkben lehetőség van készpénzes, bankkártyás és egészségpénztári kártyás fizetésre.
Az alábbi egészségpénztárakkal állunk szerződésben:
  • Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár
  • MKB Pannónia Egészség -és Önsegélyező Pénztár
  • OTP Országos Egészség-és Önsegélyező Pénztár
  • Prémium Egészségpénztár
  • Tempo-Egészség- és Önsegélyező Pénztár
  • Vitamin Egészségpénztár

PARKOLÁS

A WÁBERER MEDICAL CENTER az előzetesen egyeztetett időpontra érkező páciensei számára ingyenes parkolási lehetőséget biztosít, amelyet telefonon lehet kérni. Kollégánk fix helyet határoz meg, amely az alábbi térképen előre beazonosítható.  A parkoló bejárata az Alkotás utcáról az irodaházat elhagyva jobbra érhető el a Hill Side és a Novotel között.

Megkérjük kedves Pácienseinket, hogy betegbiztonsági okokból szakrendeléseinkre, szűrővizsgálatainkra lehetőség szerint

KÍSÉRŐ NÉLKÜL

érkezzenek!