Eszközparkunk

Modern diagnosztika

A  Wáberer Medical Centerben egy helyen elérhetőek a legmodernebb diagnosztikai eszközök, a  1,5 Teslás MR készülék, a 128 szeletes CT, az ultrahang és a  röntgen.  A képalkotó eljárások mellett a klinikán laborszolgáltatás is rendelkezésre áll, így a kontrasztanyagos vizsgálatokhoz, illetve a műtéteket megelőző értékelésekhez szükséges labor is rendelkezésre áll a helyszínen.

Modern diagnosztikai eszközök
a Wáberer Medical Centerben

Klinikánkon a legmodernebb képalkotó diagnosztikai eszközöket használjuk, melyek lehetővé teszik ortopéd specialistáink számára a legprecízebb állapotfelmérést, és a problémás területek pontos feltérképezését. A hozzánk forduló páciensek számára így lehetőségünk van komfortos, a legkevesebb fájdalommal és kellemetlenséggel járó eljárásokkal, beavatkozásokkal járó megoldások Egészségközpontunkban néhány napon belül belül tudunk időpontot biztosítani diagnosztikai vizsgálatainkra.

Foglaljon időpontot online!

Kattintson az Időpontfoglalás gombra, válassza ki a szakterület specialistáját és az időpontot.

Fizetési lehetőségek

Intézetünkben lehetőség van készpénzes, bankkártyás és egészségpénztári kártyás fizetésre.
Az alábbi egészségpénztárakkal állunk szerződésben:
  • Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár
  • MKB Pannónia Egészség -és Önsegélyező Pénztár
  • OTP Országos Egészség-és Önsegélyező Pénztár
  • Prémium Egészségpénztár
  • Tempo-Egészség- és Önsegélyező Pénztár
  • Vitamin Egészségpénztár

PARKOLÁS

A WÁBERER MEDICAL CENTER az előzetesen egyeztetett időpontra érkező páciensei számára ingyenes parkolási lehetőséget biztosít, amelyet telefonon lehet kérni. Kollégánk fix helyet határoz meg, amely az alábbi térképen előre beazonosítható.  A parkoló bejárata az Alkotás utcáról az irodaházat elhagyva jobbra érhető el a Hill Side és a Novotel között.

Megkérjük kedves Pácienseinket, hogy betegbiztonsági okokból szakrendeléseinkre, szűrővizsgálatainkra lehetőség szerint

KÍSÉRŐ NÉLKÜL

érkezzenek!